top of page

Novice

15. 6. 2018

MINI OLIMPIJADA

Olimpijski komite Slovenije, Športna zveza Medvode in Javni zavod Sotočje, v petek 1. junija 2018 na nogometnem igrišču v Medvodah organiziramo vseslovenski projekt MINIOLIMPIJADA, katerega osnovni namen je spodbujanje otrok k redni športni aktivnosti oziroma k aktivnemu življenju. Vlogo »miniolimpijcev« bodo ta dan odigrali učenke in učenci iz prve triade osnovnih šol v naši občini. 

30.3.2018

MEDVODE V GIBANJU 2018

Športna zveza Medvode in Javni zavod Sotočje Medvode, pripravljata že drugi festivalski projekt »MEDVODE V GIBANJU«  od 1.6. – 3.6.2018 v središču Medvod.

6.6.2017

TEK in NORDIJSKA HOJA na KATARINO

6. TEK in NORDIJSKA HOJA na KATARINO bo 18. junija 2017 s startom ob 9 uri pri OŠ Preska.

Tek za prave tekače

5.6.2017

ŠPORTNE POČITNICE MED VODAMI

Obveščam vas, da smo prejeli od Fundacije za šport odločbo, da smo bili uspešni na razpisu za projekt ŠPORTNE POČITNICE MED VODAMI.

Vsa društva ki bodo sodelovala v projektu prosim, da do 13.6.2017 pošljejo svojo prijavo z izpolnjenimi obrazci ter pogodbo na naslov Športne zveze Medvode v elektronski obliki.

V projektu lahko sodeluje 10 društev, zato imajo prednost društva, ki so sodelovala že v lanskem letu tista, ki imajo sedež v Občini Medvode in tista ki se bodo prej prijavila do zapolnitve razpoložljivih mest.

8.3.2017

FESTIVAL ŠPORTA - MEDVODE V GIBANJU

FESTIVAL ŠPORTA – MEDVODE V GIBANJU je velik športni dogodek, ki bo povezoval športna društva, športnike, in kraje občine. Zvrstilo se bo množica športnih prireditev, osrednja prireditev pa bo 1. NOČNI TEK NA SOTOČJU, ki bo potekal po krajih Medvod.

15.6.2016

Za vsakogar nekaj

ŠPORTNE POČITNICE MED VODAMI

Medvoška športna društva so pristopila k projektu ŠPORTNE POČITNICE MED VODAMI, in pripravile za otroke športno obarvano počitniško varstvo. Vabljeni so vsi otroci ki obiskujejo osnovne šole, cene posameznih varstev pa so prilagojene. Oglejte si letak in se dogovorite za počitniško varstvo vašega otroka z posameznimi društvi.

7.6.2016

ŠPORTNA ZVEZA MEDVODE ČLANICA REGIJSKE PISARNE OKS-ZŠZ KRANJ

Olimpijski komite Slovenije – Zveza športnih zvez, je z današnjim podpisom pogodbe ustanovil Regijsko pisarno Kranj, ki je 15. regijska pisarna, ki jo je ustanovil OKS-ZŠZ.

Področje, ki ga pokriva regijska pisarna v Kranju zajema naslednje občine: MO Kranj, Medvode, Škofja Loka, Vodice, Komenda, Cerklje, Šenčur, Preddvor, Jezersko, Naklo, Železniki, Poljane Gorenja vas, Žiri.

V teh občinah, ki skupno štejejo okoli 141200 prebivalcev, deluje skupno 478 klubov. Poleg ŠPORTNE ZVEZE KRANJ in ŠPORTNE ZVEZE ŠKOFJA LOKA je članica te pisarne tudi ŠPORTNA ZVEZA MEDVODE.

Regijska pisarna je spodbuda k proaktivnemu sodelovanju ob zagotavljanju ustreznih sistemskih sredstev za delovanje ter pomaga občinskim športnim zvezam v regiji pri uresničevanju programov za razvoj športa.

Pogodbo sta v prostorih Mestne občine Kranj podpisala predsednik OKS-ZŠZ Bogdan Gabrovec in vodja pisarne Tadej Peranovič, Župan MO Kranj Boštjan Trilar pa je poudaril, da bo pisarna nedvomno pripomogla k prizadevanjem, da bi do leta 2023 povečali število športno aktivnih občanov na 50%.

1/1

Please reload

bottom of page